Bureau van Es ~ RB&B

Maatwerk of Open Inschrijving

Maatwerk trainingen

Bij maatwerk trainingen wordt de training in overleg op maat gemaakt voor uw organisatie. In overleg worden afspraken gemaakt over doelstellingen, werkvormen, trainingslengte en stimulering van verdere zelfontwikkeling in de praktijk. Maatwerktrainingen zijn al snel voordelig als u 6 deelnemers of meer aan een training wilt laten deelnemen. Bij maatwerktrainingen regelt en betaalt de opdrachtgever de trainingslocatie en daar te gebruiken trainingshulpmiddelen. Opdrachtgever betaalt ook de kosten voor reizen en verblijf van trainer en acteur.

Voorbeelden van maatwerktrainingen die ik heb verzorgd heb vindt u bij trainingen per onderwerp in de taakbalk.

U kunt ook op trainingen per doelgroep zoeken.

Zie verder onze tarieven en leveringsvoorwaarden maatwerktrainingen .

Open Inschrijvings trainingen 

Bij open inschrijvingstrainingen heeft de opdrachtgever de mogelijkheid ook minder dan 6 deelnemers aan de training te laten deelnemen. Een groep gaat door wanneer er zich 5 deelnemers hebben ingeschreven. Voor de vertrouwenspersonen basistraining ligt het minimum aantal op 7 deelnemers. Bureau van Es ~ RB&B regelt de logistiek en betaalt trainer, acteur en locatie.

De openinschrijvingstrainingen vindt u bij trainingen open inschrijving.

De prijs voor deelname is bij de beschrijving van betreffende training vermeld.

Zie verder tarieven en leveringsvoorwaarden open inschrijving.

Groepsgrootte en digitale intake (afstemming op persoonlijke leerdoelen)

Bij open inschrijvings trainingen bestaat een groep uit maximaal 10 deelnemers. Een uitzondering hierop vormt de basistraining vertrouwenspersonen. In overleg met mede organisatoren is de groepsgrootte daar maximaal 12 deelnemers. De groepsgrootte bij maatwerktrainingen is afhankelijk van afspraken met de opdrachtgever. Bij beide soorten trainingen wordt waar mogelijk met een schriftelijke intake gewerkt zodat de training zoveel mogelijk afgestemd kan worden op persoonlijke leerdoelen.