Bureau van Es ~ RB&B

Samenwerkingspartners

Netwerk

Ik heb  een zeer gevarieerd en uitgebreid netwerk van trainers, ontwikkelaars, programma bouwers, adviseurs HRM en ARBO,  vertrouwenspersonen, leden van klachtencommissies, mediators en coaches. Middels dit netwerk kunnen ook omvangrijke opdrachten uitgevoerd worden en kan op bijna iedere specialistische vraag een passend aanbod gedaan worden. Inzet van netwerkpartners gebeurt uiteraard enkel na overleg met de opdrachtgever. Netwerkpartners opereren, behoudens andere afspraken, onder verantwoordelijkheid van Bureau van Es ~ RB&B.

Ik werk de afgelopen jaren vooral samen met 

Samenwerkingspartners nader bekeken

Adviespraktijk David en van Wezel: Pepita David en Ingrid van Wezel 
Ik werk met Pepita en Ingrid vooral samen in hun rol van gecertificeerde extern vertrouwenspersoon. Daarnaast zijn zij een goed verwijsadres voor mediation en traumabegeleiding.
 

Advocatenkantoor TeRecht: Wilma Breddels

Wilma is advocaat sinds 1995. Ze heeft onder andere arbeidsrecht als specialisatie en is als mediator aangesloten bij het Nederlands Mediation Instituut.  Wilma werkt met mij samen in onze onafhankelijke klachtencommissies voor medewerkers (ongewenste omgangsvormen en arbeidsconflicten) of voor  cliënten.  

 

Centrum Vertrouwenspersoon Plus

Ik werk met Anton de Leeuw en Lilian Vermeulen samen als gecertificeerde vertrouwenspersonen.

 

Etop ArboAcademie en Advies  :

Etop ArboAcademie is aanbieder van een groot aantal praktische arbo opleidingen.  Etop begeleid ook organisaties met passende advies op arbogebied. Het doel daarbij is zelfredzaamheid.. Ik verzorg voor Etop trainingen voor vertrouwenspersonen en andere trainingen op het gebied van de preventie van psychosociale arbeidsbelasting.

 

M-arc: Marc Vermeulen

Met Marc werkte ik jaren samen voor de ESSO SOS trainingen die  in Belgie en Luxemburg worden gegeven. Voor grensoverschrijdende opdrachten kan ik nog steeds een beroep op hem doen en kunnen Vlaams-, Frans– en Duitstalige trainers en acteurs worden ingezet. Marc biedt in Mechelen een prima vergaderruimte 'magical meeting loft'  aan. Op good2CU vindt je alle informatie. 

 

Van Overbeek de Meyer cs, advocaten en mediatiors: Brigitte Siesling

Brigitte is oprichter en mededirecteur van Van Overbeek de Meyer (1999). Ze is advocaat arbeidsrecht, MfN registermediator en voorzitter van diverse klachtencommissies. Ik werk met Brigitte samen in onze onafhankelijke klachtencommissies voor medewerkers en/of cliënten.